Kinderkamer vintage pastel

Kinderkamer vintage pastel

 

 

Witte houten vloer en plafond, pastel groen parelmoer behang, een zelfgemaakt bedhemel aan een tak uit het bos, handgemaakte slingers en een oud ledikant roze geverfd.

Oud ledikant: Marktplaats

Kleur ledikant, Sweetheart van Painting the Past

Pastel groen parelmoer vintage behang: Swiet

Witte gordijnen met lussen: Ikea

Handgemaakte slingers: Sukha Amsterdam

Geverfde witte plankenvloer: Ceta Bever witte vloerbeits

Bedlinnen: Hema

 

Meer foto's van de babykamer

van Annabel te zien in het

Mini Woonboek met nog heel veel

andere inspirerende kinderkamers

uit binnen- en buitenland.

 

Verkrijgbaar bij Wolf & Wolkje

Zelfmaken

 

Raambekleding op maat, net even anders dan jaloezieƫn of gordijnen kun je prima zelfmaken. Wij maakten shutters van mdf, aan elkaar gelijmd en geschroefd met een houten balkje en scharnieren. Voor de smalle ramen links en rechts maakte ik een frame van wit geverfde houten latten met daaraan gespannen een kanten stof. Voddenkleed (oude collectie) en speelkeukentje beide van Ikea.

Meer babykamer inspiratie:

Pinterest

#nursery

DIY

 

Van de nis waar vroeger de wastafel zat toen men nog geen badkamer had maakten wij een plek om Annabel te verschonen. Twee planken op maat met daarop een aankleedkussen en ertussenin ruimte voor de luiers, die wil je tenslotte altijd bij de hand hebben. Het buikkastje van opa en oma, gekregen voor hun huwelijk, verfde ik in de kleur Green Tea van Painting the Past. Papieren kraanvogels van Sukha Amsterdam.

Tip:

Wil je ook een kamer in deze sfeer creeƫren kies dan voor vergrijsde zachte pastel kleuren van Painting the Past. De poederachtige matte uitstraling van deze kalkverf zorgt voor een prachtig resultaat. Breng twee lagen aan, grondverf niet nodig.

 

 

Styling en fotografie Susanne Otter - frivole.nl KvK-nummer: 50762044 Mail: info@frivole.nl