Suus

Susanne Otter

Frivole Studio

Verf & Behang

Na jarenlange ervaring op verschillende vlakken op interieurgebied ben ik inmiddels een expert in het toepassen

van kleur in je interieur. 


Als je eenmaal weet wat er allemaal kan zijn de mogelijkheden eindeloos en juist dat is waar jij waarschijnlijk in verdrinkt en wel wat hulp bij kunt gebruiken. 

Vraag me gerust, ik bied geen standaard pakketten, alles is bij mij op maat, ik hou me niet aan kantooruren, afstanden zijn geen probleem. Ik drink geen koffie, wel thee. 


Begonnen in een tijd waarin internet nog niet echt een rol speelde, ik inspiratiebeelden uit tijdschriften scheurde en de meeste mensen dachten dat ik interieurverzorgster was omdat het woord interieurstylist nog niet door iedereen die een keer met hun meubels schuift gebruikt werd heb je nu waarschijnlijk weleens beeld van mijn werk of huis voorbij zien komen, online, in tijdschriften als Ariadne at Home, VT wonen en interieurboeken als Het Boek


Om online wat zichtbaarder te worden begon ik in 2010 een blog en zo volgden er publicaties in binnen- en buitenland en  hele fijne samenwerkingen, met als allereerste het duurzame verfmerk Painting the Past. Bij mij verkrijgbaar naast andere verf- en behangmerken als Zoffany, Morris&Co. Ik werk momenteel aan de realisatie van een studio aan huis waar je langs kunt komen. 


Ons huis is een Rijksmonument Anno 1669 in hartje binnenstad Leeuwarden. We begonnen met hulp en besloten al snel de rest van de renovatie zelf op ons te nemen wat resulteerde in een harmonieuze kleurexplosie met gekleurde plafonds, verschillende behangetjes in allerlei dessins en geverfde vloeren met patroon. Schilderen is mijn meditatie. 


Het huis wordt regelmatig gebruikt als shootlocatie, ook hierbij, vraag gerust naar de mogelijkheden.Styling, Ilona Jongepier

Fotografie, Dana van Leeuwen